Uusi jäsenetu hyvinvointisi tueksi – Fressi kuntosalijäsenyys

Hyödynnä MMA:n jäsenyyttäsi ja aloita virkeämpi arki Fressissä! Hyvinvointisi on lähellä sydäntämme ja tällä uudella edulla haluamme tarjota arkeesi energiaa ja tasapainoa.

Fressi Hyvinvointikeskuksilla on lähes 50 toimipistettä ympäri Suomen. Monipuolisten kuntosalien ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi voit hyödyntää muun muassa hieronta-, fysioterapia- ja ravitsemusohjauspalveluita, jotka täydentävät hyvinvointikokemustasi.

Alennuskoodillamme saat Fressin toistaiseksi voimassa olevan tai määräaikaisen 12 kuukauden kuntosaliasiakkuuden ilman liittymismaksua (arvo 29 euroa) sekä viiden euron alennuksen kuntosalijäsenyyden kuukausihinnasta. Säästät siis jäsenenämme 60 euroa vuodessa!

Alennuskoodit löydät helposti Oma MMA -palvelusta, ja voit hyödyntää ne ostamalla jäsenyytesi suoraan Fressin nettikaupasta. Tartu tilaisuuteen ja aloita matkasi kohti tasapainoista ja hyvinvoivaa arkea Fressillä!

Nappaa alekoodisi Oma MMA:sta ››

Fressi

Fressi tuottaa kokonaisvaltaista hyvinvointia laadukkaiden liikunta- ja terveyspalvelujen avulla. Fressin omistaa tamperelainen Fysioline Oy, ja osoituksena kotimaisuudesta yritykselle on myönnetty myös virallinen Avainlippu -tunnus. Yli 40 vuotta toiminut perheyritys on alansa suurin kotimainen toimija.

Fressi tarjoaa asiakkailleen monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut kuntoon tai kokoon katsomatta. Nautinnollinen hetki omalle hyvinvoinnille avarissa ja siisteissä tiloissa, rento ilmapiiri ja aina laadukas asiakaspalvelu antavat hyvää mieltä ja puhtia päivään.