Uusi jäsenetu: lomahuoneisto Saimaalla

saimaan_huoneisto

MMA on juuri hankkinut osuuden lomahuoneistoon, joka sijaitsee Holiday Club Saimaassa. Huoneisto on MMA:n jäsenten vuokrattavissa ympäri vuoden. Viikkohinta on 480-880 euroa sesongista riippuen. Huippusesongin ulkopuolella lomahuoneistoa vuokrataan myös lyhemmäksi ajaksi, jolloin hinta on 290-380 euroa.

Holiday Club Saimaa sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Imatralta. Lappeenrannan keskustaan on matkaa 35 kilometriä.

MMA:n jäsenten käytössä oleva lomahuoneisto sijoittuu Holiday Club Saimaan yhdelle parhaista ja keskeisimmistä paikoista, rantapuiston laidalle, aivan kylpylähotellin läheisyyteen, Saimaa Pearl 1 -rakennukseen.

Kahden makuuhuoneen huoneistossa on 51 neliötä, kuusi vuodepaikkaa, koneellistettu keittiö, TV, lasitettu terassi, sauna, kuivauskaappi ja pyykinpesukone.

Viereisen kylpylähotellin yhteydessä on kolme ruokaravintolaa, jääareena, keilahalli, padel- ja tenniskentät sekä kuntosali. Lähellä sijaitsee 18-reikäinen golfkenttä ja Angry Birds -puisto.

Lisätietoa Saimaan huoneiston ja MMA:n muiden lomakohteiden varaamisesta sekä hinnoista saat verkkosivuiltamme kohdasta Palvelut ja edut.

Varaukset voi tehdä sähköpostilla minna.liukkonen@mma.fi tai puhelimella 020 122 4412.

MMA:n lomamökkejä ja -huoneistoja hallitsevan Levirakka-kiinteistöyhtiön uusi varausjärjestelmä sekä verkkosivut ovat tekeillä. Toistaiseksi varaukset hoituvat sähköpostilla ja puhelimitse.