KIILA-kuntoutuksesta lisää puhtia työelämään – hae mukaan nyt!

Tarvitsetko tukea ja motivaatiota jaksamiseen työelämän muutoksen pyörteissä? Tai kaipaatko muutosta muuhun elämään, kuten paremmat yöunet, liikunnan lisäämistä tai ruokavalion muuttamista?

Hae nyt mukaan syksyllä alkavaan kuntoutukseen – paikkoja on rajoitettu määrä.

Kelan kustantamien KIILA-kuntoutusten tavoitteena on tukea työelämässä selviämistä ja jaksamista. Ne tähtäävät työhyvinvoinnin lisääntymiseen ja ammatillisen itsetunnon vahvistumiseen. 

Kiilasta on apua esimerkiksi, jos sinulla on 

  • pitkään vaivannut niska- tai selkävaiva tai muita niveloireita
  • terveysongelmia ja työssä selviytymistä heikentävä sairaus
  • vaikeuksia selviytyä työstä ja työtehtävistä
  • heikentynyt työnhallinta
  • jaksaminen koetuksella, uniongelmia

Kuntoutukset toteutetaan moniammatillisena eli mukana on erikoislääkäri, työelämän asiantuntija, psykologi ja fysioterapeutti sekä tarpeen mukaan työterveyshoitaja, toimintaterapeutti, ravitsemusterapeutti tai sosionomi. 

KIILA-kuntoutus toteutetaan yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa. Kurssi on yksilökäyntien ja ryhmäjaksojen yhdistelmä. Jaksoilla on mahdollisuus myös yöpymiseen täyshoidolla. 

KIILA-kuntoutus vahvistaa työssä jatkamisen mahdollisuuksia ja auttaa löytämään uutta motivaatiota ja työnteon tapoja arkeen. Kuntoutus toteutetaan Backbyn kartanossa Espoossa

Seuraava kuntoutuskokonaisuus alkaa tulevana syksynä. Tutustu tarkemmin yksityiskohtiin ja aikatauluihin alla olevasta esitteestä sekä hakemiseen Kelan verkkosivuilla.

Kaipaatko lisätietoja?

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, kysy rohkeasti meiltä tai Kaisankodin edustajilta.

Heidi Sarén, heidi.saren@mma.fi, 020 122 4403

Eveliina Kauppila, eveliina.kauppila@kaisankoti.fi

Eeva Riutamaa, eeva.riutamaa@kaisankoti.fi