KIILA-kuntoutuksesta tukea jaksamiseen – vielä ehdit hakea!

Tarvitsetko tukea ja motivaatiota jaksamiseen työelämän muutoksen pyörteissä? Entä haluatko saada paremmat yöunet, lisätä liikuntaa tai muuttaa ruokavaliosi? Hae nyt syyskuussa alkavaan KIILA-kuntoutukseen ja saat tukea jaksamiseesi.

Kelan kustantamien KIILA-kuntoutusten tavoitteena on tukea työelämässä selviämistä ja jaksamista. Ne tähtäävät työhyvinvoinnin lisääntymiseen ja ammatillisen itsetunnon vahvistumiseen. 

Hae elokuun puoliväliin mennessä

Haku KIILA-kuntoutukseen päättyy elokuun puolivälissä, joten vielä ehdit hakea! Paikkoja syyskuussa alkavaan kuntoutuskokonaisuuteen on rajoitettu määrä. Hae pian, sillä paikat täytetään sitä mukaa kun kriteerit täyttäviä hakijoita tulee mukaan.

Kiilasta on apua esimerkiksi, jos sinulla on 

  • pitkään vaivannut niska- tai selkävaiva tai muita niveloireita
  • terveysongelmia ja työssä selviytymistä heikentävä sairaus
  • vaikeuksia selviytyä työstä ja työtehtävistä
  • heikentynyt työnhallinta
  • jaksaminen koetuksella, uniongelmia

Kuntoutukset toteutetaan moniammatillisena eli mukana on erikoislääkäri, työelämän asiantuntija, psykologi ja fysioterapeutti sekä tarpeen mukaan työterveyshoitaja, toimintaterapeutti, ravitsemusterapeutti tai sosionomi. 

KIILA-kuntoutus toteutetaan yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa. Kurssi on yksilökäyntien ja ryhmäjaksojen yhdistelmä. Jaksoilla on mahdollisuus myös yöpymiseen täyshoidolla. 

KIILA-kuntoutus vahvistaa työssä jatkamisen mahdollisuuksia ja auttaa löytämään uutta motivaatiota ja työnteon tapoja arkeen. Kuntoutus toteutetaan Backbyn kartanossa Espoossa

Seuraava kuntoutuskokonaisuus alkaa syyskuussa 2021. Tutustu tarkemmin yksityiskohtiin ja aikatauluihin alla olevasta esitteestä sekä kuntoutukseen hakemiseen Kelan verkkosivuilla.

Kaipaatko lisätietoja?

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, kysy rohkeasti meiltä tai Kaisankodin edustajilta.

Heidi Sarén, heidi.saren@mma.fi, 020 122 4403

Eveliina Kauppila, eveliina.kauppila@kaisankoti.fi

Eeva Riutamaa, eeva.riutamaa@kaisankoti.fi