Laita uusi vaihde päälle tapahtumissamme

Olemme aivan innoissamme, sillä nyt on todella hienoja tapahtumia tulossa. Osallistu loppusyksyn tapahtumiin, joissa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin, saamaan uusia ajatuksia ja joissa taatusti viihdyt.

Laitoimme hynttyyt yhteen myynnin lähettiläämme Oona Kankkusen, MarkkinointiKollektiivin ja Tampereen AMK:n kanssa. Lisäksi jäsenyhdistyksemme MMA Karjala on mukana Joensuun vuoden parhaassa myyntitapahtumassa.

Nämä tapahtumat jäävät varmasti mieleen ja tuovat uutta virtaa loppuvuoteen. Laita siis uusi vaihde päälle tänä syksynä!

Verkostoidu ja inspiroidu

LinkedIn Afterwork Helsinki

27.10. Helsinki

LinkedIn After Work Helsinki täyttää kolme vuotta. Tämän kunniaksi MMA:n #myynninlähettiläs Oona Kankkunen päätti järjestää historiamme suurimman verkostoitumistapahtuman Scandic Helsinki HUBissa. Verkostoidu ja luo uusia kontakteja “All Day All Night” konseptilla! Tutustu ohjelmaan: LinkedIn After Work Helsinki

Alta voit käydä nappaamassa lipun itsellesi edullisempaan MMA:n jäsenhintaan:

Parempaa asiakaskokemusta myynnin ja markkinoinnin avulla

Tapaisimmeko Tampereella, Turussa tai Oulussa?

Osallistu yhteistyössä MarkkinointiKollektiivin kanssa järjestämällemme kiertueelle, jossa teemana on aina niin kiehtova, haastava ja tärkeä asiakaskokemus.

Olemme rakentaneet jokaiselle paikkakunnalle omanlaisensa inspiroivan kokonaisuuden asiantuntijoiden puheenvuoroista sekä paneelikeskusteluista. Tilaisuuksissa pääset myös tutustumaan uusiin ihmisiin ja vaihtamaan ajatuksia toisten kanssa.

Klikkaa alta paikkakunnan nimeä, lue lisää ohjelmista ja ilmoittaudu. Jokainen tapahtuma on paitsi maksuton myös sisällöltään erilainen, joten ilmoittaudu vaikka kaikkiin!

2.11. Tampere
3.11. Turku
24.11. Oulu

Saa uusia näkökulmia myyntiin

SalesDay 2022 – Inhimillinen taajuus myynnissä 

4.11. Webinaari

Tampereen AMK järjestää myyntialan nykyisille ja tuleville ammattilaisille jo kymmenettä kertaa alan trendeihin kiinnittyvän inspiroivan tapahtuman. Maksuttoman juhlawebinaarin teemana on inhimillinen taajuus myynnissä. Kuten useana vuotena aiemminkin, olemme mukana tukemassa tapahtumaa. Luvassa on inspiroivia puheenvuoroja myynnin huippuasiantuntijoilta. Tutustu ohjelmaan: SalesDay 2022.

MATCH! 2022: Lopeta haaveilu – ala myymään!

8.11. Joensuu

Jäsenyhdistyksemme MMA Karjala on mukana jo neljännen kerran järjestettävässä seminaarissa, jossa palataan juurille kaupanteon ihmeelliseen maailmaan. Yrittäjät, myyjät, markkinoijat, toimitusjohtajat ja muut myynnin kanssa tekemisessä olevat asiantuntijat – tämä tapahtuma on juuri teille!

Tunne- ja tekoäly – tämän päivän myyjän valttikortit

10.11. Webinaari

Älä missaa tätäkään! Osallistu webinaariimme, jossa Lenni Laukkanen avaa esimerkkien avulla digimurrosta, jota korona on vauhdittanut merkittävästi. Ostajat ovat valmiita tekemään jopa puolen miljoonan kauppoja verkossa. Jääkö meille roolia kaiken digin ja automaation keskellä? Tule ottamaan selvää!