Jäsenlaskuista on löytynyt virheitä, joita korjaamme nyt – virheellisestä laskusta ei tarvitse ilmoittaa meille. Lue asiasta tarkemmin täältä ››

Alamme opiskelijat ansaitsevat suitsutusta – syksyn stipendimme ovat jaossa!

Jaamme jälleen tänä syksynä stipendejä loistavasti opinnoissaan menestyneille myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille! Opettajilla on mahdollisuus hakea stipendejämme opiskelijoilleen tämän sivun lopussa sijaitsevan lomakkeen kautta.

Palkitsemme kahdesti vuodessa opinnoissaan erityisen hyvin menestyneitä myynnin ja markkinoinnin opiskelijoita stipendeillämme, joiden avulla innostamme alan tulevaisuuden huippuosaajia. Opiskelijastipendimme on perustettu vuonna 2011 kunniapuheenjohtajamme Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta.

Teemme valtakunnallisesti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Oppilaitosyhteistyöt ovat osa pitkäaikaista tavoitettamme kehittää ammattimaista myynti- ja markkinointityötä sekä parantaa alan arvostusta.

Opettajat voivat hakea stipendiä opiskelijoilleen

Opettajat voivat hakea stipendejämme opiskelijoilleen, jotka ansaitsevat tulla tänä keväänä palkituksi erityisen hyvistä suorituksistaan. Jos sinulta löytyy suitsutusta ansaitseva opiskelija, muista haun yhteydessä perustella valintaasi: onko opiskelija esimerkiksi edistynyt erityisen taitavasti ja ripeästi opinnoissaan, toteuttanut menestyksekkään projektin tai vaikkapa kirjoittanut kehujen arvoisen opinnäytetyön? Hae stipendiä tämän sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Jaamme tänä keväänä opiskelijoille yhden 500 euron ja viisi 200 euron stipendiä. Hakumme on auki 2. joulukuuta saakka.

Täytä lomakkeemme ja hae opiskelijastipendiä nyt

Onko opiskelijasi onnistunut opinnoissaan erityisen hyvin? Ansaitsisiko hän siitä kunnianosoituksen? Täytä lomake ja hae hänelle opiskelijastipendiämme!

  • Stipenditodistuksen toimitusta varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.