Pelkkä kassa ei riitä – hanki lennonjohto työelämällesi 

On fiksu päätös varmistaa ansioturva kuulumalla työttömyyskassaan. Mutta se on vasta puolimatka. Oman ammattialan etujärjestön jäsenyys on turvallinen matkakumppanisi koko työurasi ajan.

Jos toimit myynnin tai markkinoinnin tehtävissä, sinulle on ikioma työelämän lennonjohto: Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.  

Me olemme valppaana palvelupakettimme kanssa – olit sitten kiihdyttämässä kiitoradalla tai palaamassa reissultasi. Jos nytkähdät väärälle kaistalle, me kiskomme takaisin. Me vedämme, työnnämme, tankkaamme, huollamme, neuvomme hätäpoistumistiet ja hiljennämme kanssasi.  

Jätetään kielikuvat nyt tähän. Olemme siis etujärjestö ja yhteisö heille, joilla on myynnin ja markkinoinnin ammatti-identiteetti – koulutustaustallasi ei ole merkitystä.  Me emme lakkoile. Hoidamme asiat neuvottelemalla sekä tekemällä tiivistä yhteistyötä kumppaniemme kanssa, joiden palveluista sinäkin hyödyt. Tutkimuksillamme poraudumme alojemme yksityiskohtiin ja asiantuntijuuden aineksista leivomme sinulle hyvät neuvot ja ohjeet työssä pärjäämiseen. Samalla rakennamme Suomeen entistä parempaa myynnin ja markkinoinnin työelämää. 

Olemme siis etujärjestö ja yhteisö heille, joilla on myynnin ja markkinoinnin ammatti-identiteetti – koulutustaustallasi ei ole merkitystä.

Jos joudut hakemaan ansiopäivärahaa, arvostat varmasti nopeaa, helppoa ja asiantuntevaa palvelua. Sitä saat KOKO-kassasta, johon suurin osa työsuhteessa olevista jäsenistämme on kauttamme liittynyt. KOKO toimii tehokkaasti ja asiantuntevasti. Suurin osa KOKOn jäsenistä antoi kassan palveluille viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssä täydet pisteet! 

Työelämän rakenteet ovat jatkuvan muutoksen alla. Jokainen meistä voi joutua kohtaamaan asioita, joita ei olisi ikinä uskonut kohtaavansa – joko omassa piirissä tai laajemmin globaalisti. Työttömyys, lomautus, oma tai läheisen tapaturma voi kolahtaa kenen kohdalle vain. Tai työnantajasi ehdottaakin yhtäkkiä työnkuvan muutosta ja palkan alenemista. Hyvä tuki, neuvot ja apu ovat silloin kullan arvoisia. Varaudu siis ajoissa äläkä vasta silloin, kun öljyt ovat jo lorahtaneet asfalttiin. 

MMA tekee työtä myynti- ja markkinointialan hyvinvoinnin eteen. Liittymällä jäseneksi saat kokonaisvaltaista tukea urallesi, verkostoja ja olet osa alan vaikuttajayhteisöä.

Mari Niemi

Jäsenmaksumme kuittaantuu helposti etujamme hyödyntämällä. Näillä taitat työelämää turvallisesti: 

  • Meillä MMA:ssa työskentelee jäseniämme varten juuri myynnin ja markkinoinnin työelämän lakikiemurat erittäin hyvin osaavia työsuhdejuristeja. Esimerkiksi kilpailukieltosopimuksen tai työsopimuksen tekoon sekä työsuhteen ehtojen muuttamiseen liittyvät seikat ovat asioita, joita juristimme käsittelevät päivittäin. Juristimme tavoitat helposti ja nopeasti.  
  • Työelämän riita-asioissa juristimme pyrkivät sovintoratkaisuun ilman oikeudenkäyntiä – tavoitteena jäsenelle hyvä lopputulos. Tarvittaessa mennään oikeuteen saakka. Silloin MMA:n juristi on maksutta jäsenen käytössä, ja vastapuolen oikeudenkäyntikuluja voidaan korvata jopa 18 000 euroon asti. 
  • Meillä on erinomainen alojemme palkkojen asiantuntemus. Jäsenenämme saat meiltä henkilökohtaista palkkaneuvontaa omaan palkka-asiaan, ja juristimme tsekkaavat, että tältäkin osin kaikki yksityiskohdat kirjataan oikein työsopimukseesi.  
  • Oman ammattitaidon kehittäminen ja uusien asioiden omaksuminen on ihan välttämätöntä tämän päivän työelämässä. Meillä on satoja laadukkaita koulutuksia juuri myynnin ja markkinoinnin tekijöiden osaamistarpeisiin. Tarjoamme mahdollisuuksia niin lyhyisiin oppimishetkiin kuin pidempiin opiskelukokonaisuuksiin. 

Ostosteeveen tapaan tässä kohtaa voi todeta, että ei tässä vielä kaikki. Etujemme lista on pitkä. Tsekkaa täältä kaikki etumme »

MMA tekee työtä myynti- ja markkinointialan hyvinvoinnin eteen. Liittymällä jäseneksi saat kokonaisvaltaista tukea urallesi, verkostoja ja olet osa alan vaikuttajayhteisöä. Tarjoamme paljon enemmän kuin vain turvan työttömyyden varalle – olemme matkakumppanisi työelämän kaikilla reiteillä. 

Turvallista ja upeaa matkaa!