Jäsenlaskuista on löytynyt virheitä, joita korjaamme nyt – virheellisestä laskusta ei tarvitse ilmoittaa meille. Lue asiasta tarkemmin täältä ››

Best Seller valmentaa opiskelijoista huippumyyjiä

Best Seller Competition on kaikille suomalaisille korkeakouluille avoin myyntikilpailu, jonka tavoitteena on ammattimaisen myyntityön arvostuksen nostaminen sekä sen kehittäminen. Kilpailu yhdistää myynnin opiskelijat, ammattikorkeakoulut ja sponsoriyritykset

Kilpailu on opiskelijoille täysin uniikki keino testata ja kehittää omaa myyntiosaamistaan. Se valmentaa korkeakouluopiskelijan alan halutuksi moniosaajaksi – huippumyyjäksi, joka vastaa tulevaisuuden tarpeisiin. Kilpailun voittaja palkitaan tuhannen euron rahapalkinnolla ja usein myös lukuisilla työtarjouksilla.

Sponsoriyrityksille kilpailu on hieno mahdollisuus rakentaa työntekijämielikuvaa sekä tukea ammattimaisen myyntityön arvostusta ja kehitystä. Se on lisäksi erinomainen tapa tutustua tulevaisuuden huippumyyjiin sekä rekrytoida heitä.

Kilpailu on kolmivaiheinen: alkukilpailu järjestetään etänä 30. maaliskuuta 2023, kun taas semifinaali ja finaali pidetään molemmat torstaina 13. huhtikuuta 2023 Haaga-Helian Pasilan kampuksella.

Kirjoittaja Pirjo Purovesi toimii lehtorina Haaga-Heliassa sekä tämän vuoden Best Seller -kilpailun johtajana.