Vastaa palkkatutkimukseemme tammikuussa

Haluamme auttaa alojemme ammattilaisia menestymään työelämässä. Yksi keino tähän on vaikuttaa alan palkkatasoon, jota tutkimme vuosittain. Tammikuussa kutsumme jälleen myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset vastaamaan palkkatutkimukseemme.

Avoin tieto myynnin ja markkinoinnin palkkatasosta on asia, josta kertominen edistää palkkatasa-arvon ja samalla työelämän yhdenvertaisuuden toteutumista. Keräämme ja jaamme tietoa alojemme palkoista, jotta pystymme paremmin auttamaan sinuakin tunnistamaan arvosi ja saamaan palkan, jonka ansaitset.

Vastausten avulla voimme parhaiten vaikuttaa myynti- ja markkinointialan ammattilaisten työ- ja työmarkkinatilanteeseen sekä palkka- ja urakehitykseen. Tutkimuksen tuloksista saat myös itsellesi hyödyllistä tietoa omaan palkkaukseesi liittyen.

Palkkatutkimusta hyödynnämme muun muassa palkkaneuvonnassa, joka on jäsenillemme täysin maksuton palvelu. Lisäksi Oma MMA -palvelussamme on tutkimuksen tietoihin pohjautuva palkkatutka. Siitä voit tarkistaa, onko oma palkkasi kohdillaan.

Sinun siis kannattaa vastata palkkatutkimukseemme, sillä sen avulla sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa alan palkkatasoon!

Saa ansaitsemaasi palkkaa

Jäsenenämme saat henkilökohtaista ja maksutonta palkkaneuvontaa. Ota siis yhteyttä, kun tarvitset konkreettista apua palkkaneuvotteluisi!

Kurkkaa viimeisimmän palkkatutkimuksen tuloksia

Vuonna 2021 myynti- ja markkinointitehtävien mediaanipalkka on 5 360 euroa kuukaudessa, kun edellisenä vuonna se oli 5 000 euroa. Lue tämä ja paljon muuta palkkaraportistamme!