Vuoden eka Myynti & Markkinointi -lehti ilmestyi

Ihanaa, vuoden eka Myynti & Markkinointi -lehtemme on ilmestynyt! Tässä lehdessä käsittelemme hyvinvointia ja etenkin henkistä hyvinvointia, joka voi olla myynti- ja markkinointityössä joskus koetuksella.

Inspiroidu muun muassa näiden artikkelien parissa:

🧡 Lehtemme vieraileva päätoimittaja, upea Camilla Tuominen herättää ajattelemaan tunteita. Oletko koskaan miettinyt, mikä vaikutus tunteilla on työyhteisöön? Kurkkaa Camillan haastattelusta, miten tunneilmapiiri vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn »

🧡 Petri Matero, uusi myynnin ja markkinoinnin lähettiläämme pureutuu lehdessämme humanismin ytimeen. Lue Petrin haastattelu, jossa hän kertoo miksi myyjän ja markkinoijan on oltava aidosti kiinnostunut ihmisistä »

🧡 Sweco Finland on panostanut jo pitkään hyvään tunneilmapiiriin. Lehtemme haastattelussa Juho Siipo kertoo, miten tunteisiin keskittyvä johtamistyyli on lisännyt työntekijöiden pysyvyyttä ja asiakastyytyväisyyttä.

🧡 Myynti- ja markkinointityössä tuntuu aina olevan kiire, mikä voi pitkittyessään johtaa työuupumukseen. Lehdessä kerromme, mitä eri keinoja voit ottaa työarkeesi kiireen taltuttamiseksi.

Rentouttavaa viikonloppua lehtemme juttujen kimpussa!

Tilaa M&M-lehden sähköinen versio

Tykkäisitkö jatkossa selailla alamme kiinnostavimpia artikkeleita ilmastoystävällisemmin tietokoneesi tai älypuhelimesi näytöltä? Voit nyt perua paperisen lehden lähetykset Oma MMA:ssa ja tilata sähköisen version sähköpostiisi. 📰

Kerro meille tarinasi

Lehdessä nostamme alaamme esiin sen tekijöiden eli jäsentemme kautta. Haemme seuraaville palstoillemme haastateltavia:

Ensiaskeleessa parrasvaloihin pääsevät myynnin ja markkinoinnin tuoreet talentit. Iällä ei ole väliä, sillä vain aika alallamme ratkaisee! Palauta mieleesi aikaisemmat Ensiaskel-tähdet »
Vaihtoaskeleessa haastateltavat ovat ottaneet askeleen uusiin hommiin. Katso esimerkkejä Vaihtoaskel-jutuista »
Afterworkissa esittelemme henkilön hänen harrastuksensa kautta. On kiehtovaa päästä kurkkaamaan, mitä jäsenemme tekevät arjen vastapainoksi.

Ilmoittaudu itse tai ehdota kaveriasi laittamalla viestiä osoitteeseen toimitus@mma.fi!

Uppoudu tarkemmin alamme palkkatietoon

Tässä sinulle myynnin ja markkinoinnin palkkatutkimuksen uunituoreet tulokset näppärässä raportissa!

Jos olet jäsenemme, löydät palkkatutkimuksemme OmaMMA:sta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.