Myynnin ja markkinoinnin stipendit jaettu ansioituneille opiskelijoille

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA jakoi vuoden 2020 syksyn opiskelijastipendejä ansioituneille alan opiskelijoille. Stipendejä haettiin MMA:lta opiskelijan opettajan toimesta. Tänä syksynä jaettiin yhteensä kuusi stipendia: viisi 200 euron stipendia sekä yksi ja yksi 500 euron stipendi.

MMA:n stipendi on perustettu vuonna 2011 Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kunniapuheenjohtaja Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta. Stipendi on tarkoitettu myynti-, markkinointi- ja ostoalaa koskevien opintojen tai opinnäytetöiden palkitsemiseen.

MMA tekee yhteistyötä eri oppilaitosten ja opettajien kanssa, jossa myynnin ja markkinoinnin koulutus on tärkeässä roolissa. Yhteistyön avulla MMA pyrkii kehittämään koulutusta sekä parantamaan alan arvostusta opiskelijoiden joukossa.  

”Tänä vuonna saimme erinomaisia hakemuksia kaikilla myynnin ja markkinoinnin koulutusten tasoilla: opisto-, ammattikorkeakoulu- sekä yliopistotasoilta, Meillä on ilo päästä palkitsemaan ja kannustamaan heitä tässä muodossa”, iloitsee MMA:n johtaja Tuula Sirén.

Stipendit myönnettiin seuraaville myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille:

500 euron stipendi

Krista Uusitalo
Tampereen ammattikorkeakoulu
kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen YAMK-tutkinto

200 euron stipendi

Sini Toivonen
Turun Kauppakorkeakoulu
kauppatieteen maisterin (KTM) tutkinto

Maiju Hirvikallio
LAB-ammattikorkeakoulu
tradenomitutkinto (kansainvälinen tutkinto)

Tommi Kokkonen
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
myyntityön tradenomitutkinto

Janika Pesonen
Metropolia Ammattikorkeakoulu
tradenomitutkinto

Tara Kostet
Perho Liiketalousopisto
merkonomintutkinto

50 euron stipendi

Halime Durmishi
Perho Liiketalousopisto
merkonomitutkinto

MMA onnittelee lämpimästi kaikkia stipendin saajia!

MMA jakaa Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten ja Aarne Laaksosen opiskelijastipendin kahdesti vuodessa. Opettajat voivat hakea kyseistä stipendiä keväällä 2021, kun MMA ilmoittaa asiasta opettajaverkostossa oleville opettajille sekä kanavissaan. Opettaja, ilmoita itsesi MMA:n opettajalistalle igor.parri@mma.fi, niin saat tietoa stipendihaun avautumisesta!