Vaikuta palkkatasoosi vastaamalla tutkimukseemme

Hei sinä myynnin tai markkinoinnin ammattilainen!

Olet meille tärkeä. Haluamme Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:ssa, että sinä voit olla oman elämäsi menestyjä.

Avoin tieto myynnin ja markkinoinnin palkkatasosta on asia, josta kertominen edistää palkkatasa-arvon ja samalla työelämän yhdenvertaisuuden toteutumista. Keräämme ja jaamme tietoa alojemme palkoista, jotta pystymme paremmin auttamaan sinuakin tunnistamaan arvosi ja saamaan palkan, jonka ansaitset.

Tervetuloa vastaamaan palkkatutkimukseemme! Vastaustesi avulla voimme parhaiten vaikuttaa myynti- ja markkinointialan ammattilaisten työ- ja työmarkkinatilanteeseen sekä palkka- ja urakehitykseen. Tutkimuksen tuloksista saat myös itsellesi hyödyllistä tietoa omasta palkkauksestasi.

Kyselymme toteuttaa Aula Research Oy tilauksestamme. Kyselyyn vastaaminen vie sinulta aikaa noin 10 minuuttia. Vastaathan kyselyyn viimeistään 25. tammikuuta 2023.

Vastaat tutkimukseemme täysin anonyymisti, joten sinua ei voida tunnistaa antamistasi vastauksista. 

Lämmin kiitos arvokkaasta vastauksestasi jo etukäteen! Halutessasi lähetämme sinulle kiitokseksi tiivistelmän kyselymme keskeisimmistä tuloksista. Julkaisemme tulokset kevään aikana myös nettisivullamme osoitteessa mma.fi.

Vastaamalla tuet mielenterveystyötä

Lahjoitamme jokaisesta vastauksesta euron Mielenterveyden keskusliitolle (enintään 3 000 euroa). MKTL tukee ja edistää ennaltaehkäisevää mielenterveys- ja päihdetyötä sekä jäsenyhdistystensä vertaistukitoimintaa ja kansalaisjärjestötoimintaa.

Jotta teemme tutkimukseen vastaamisesta oikein jännittävää, voit osallistua myös arvontaamme. Palkitsemme kolme onnekasta voittajaa 100 euron arvoisella Superlahjakortilla.

Kysy lisää

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tutkimuksesta? Ota rohkeasti yhteyttä, lisätietoa sinulle antaa mielellään:

Samuli Myllyharju
Kehityspäällikkö
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
samuli.myllyharju@mma.fi
puh. 020 122 4409