Vastavalmistunut

Psst! Haluatko kuulla valmistuneiden diilistämme? Jos olet valmistunut vuoden sisällä, saat jäsenyytemme etuineen puoleen hintaan kahden vuoden ajaksi.

Kuka tahansa 12 kuukauden sisään valmistunut uusi jäseneksi liittyvä tai opiskelijajäsenestä työsuhteiseksi siirtyvä jäsenemme voi lunastaa valmistuneiden diilimme. Vastavalmistuneen jäsenyys vastaa työsuhteisen jäsenyyttä, mutta on huomattavasti edullisempi.

Koulutustaustallasi tai ammattinimikkeelläsi ei ole väliä – riittää, että sinulla on palo myyntiin ja markkinointiin. Jäseneksemme ovat tervetulleita kaikki myynnin, markkinoinnin ja oston alan ammattilaiset. Jäsentemme yleisimpiä nimikkeitä ovat muun muassa myynti- tai markkinointipäällikkö, myyntiedustaja, markkinointiasiantuntija sekä myynti- tai markkinointijohtaja.

Jäsenenämme saat käyttöösi kaikki kehutut etumme ja palvelumme: työttömyysturvan, lakineuvontaa, koulutuksia, palkkatietoja, hyvinvointipalveluja, alennuksia ja paljon muuta.

Mitä vastavalmistuneen jäsenyys maksaa?

Jos olet valmistunut ammattiopistosta, ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta viimeisen vuoden sisällä, saat meiltä liiton jäsenyyden kahdeksi vuodeksi puoleen hintaan. Alennus on voimassa kaksi vuotta, mutta jäsenyys on jatkuva. Alennus ei koske työttömyyskassan osuutta hinnasta. Voit itse valita, haluatko kuulua myös työttömyyskassaamme.

Vastavalmistuneen liiton jäsenmaksu on 14,90 euroa kuukaudessa ja työttömyyskassan jäsenmaksu on 5,25 euroa kuukaudessa. Yhteensä vastavalmistuneen jäsenen liiton ja kassan jäsenmaksu on on 20,15 euroa kuukaudessa tai 241,80 euroa kalenterivuodessa. Maksat jäsenmaksua vain niiltä kuukausilta, joina olet jäsenemme.

Kuinka paljon säästän vastavalmistuneen diilillä?

Hyödyntämällä vastavalmistuneen edun säästät kahdessa vuodessa yli 350 euroa. Ei hassumpi diili?

Täytä lomake ja liity jäseneksi ›› 

Usein kysyttyä jäsenyydestä

Pieni hinta mielenrauhasta

Kuulumalla työttömyyskassaan varmistat, että ansiosi ovat turvatut työttömyyden tai lomautuksen iskiessä.

Maksat kassamme jäsenyydestä vain 5,5 euroa kuukaudessa. Ei hassumpi summa mielenrauhasta?