Myynti & Markkinointi -lehti

Haluatko pysyä kärryillä myynnin ja markkinoinnin alan polttavista aiheista? Vai haluaisitko mainostaa ostovoimaiselle ja innostuvalle kohderyhmälle? Olet oikeassa paikassa.

Myynti & Markkinointi on myynnin ja markkinoinnin alan painettu ammattilehti. Lehden sisältö rakentuu alaa koskevista ajankohtaisista aiheista, viimeisimmästä tutkimustiedosta, kiinnostavista henkilötarinoista sekä järjestömme uutisista. Lehteä lukee ostovoimainen ja aktiivinen yleisö. Printin lisäksi valikoituja artikkeleita julkaistaan verkkosivustollamme.

Jäsenemme saavat lehden kotiosoitteisiinsa neljä kertaa vuodessa. Lehteä pidetään kiinnostavana, asiantuntevana ja monipuolisena. Sen koetaan kohottavan myynnin ja markkinoinnin ammatillista imagoa. Lukijatutkimusten mukaan painetun lehden asema on vahva: 70 % pitää sitä melko tai erittäin tärkeänä viestintäkanavana.

Voit tilata lehtemme, vaikket olisi järjestömme jäsen. Lehden hinta on 44 euroa/vuosi, kestotilauksena 32 euroa/vuosi. Tilaa lehti ottamalla yhteyttä Heidi Saréniin.

Mainosta lehdessämme ja verkkosivuillamme

Yrityksesi tai organisaatiosi voi mainostaa Myynti & Markkinointi -lehdessämme kilpailukykyiseen hintaan. Tarjolla on painetun lehtemme lisäksi myös mainospaikkoja digitaalisissa kanavissamme, kuten uutiskirjeissämme, blogissamme ja suosituimmissa artikkeleissamme.

Sekä painetuissa että digitaalisissa kanavissamme tavoitat laajan, innostuvan ja ostovoimaisen yleisön. Tutustu mediakorttiimme ja ota yhteyttä, niin rakennamme juuri teille sopivan paketin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ilmoitusmyynnissä sinua palvelevat Veli-Pekka Jaatinen, Ari Suominen ja Anne Joukainen.

veli-pekka.jaatinen@asiakasmedia.fi | 0400 684 364
ari.suominen@asiakasmedia.fi | 040 355 2340
anne.joukainen@asiakasmedia.fi | 050 310 3081

Lehtemme lukijat ovat ostovoimaisia

Lehtemme painosmäärä on lähes 18 000 kappaletta. Postitamme lehden kaikille jäsenistöllemme, joka koostuu eri toimialoilla (mm. teollisuus, tukkukauppa, palveluala ja vähittäiskauppa) työskentelevistä myynnin, markkinoinnin ja oston alan ammattilaisista.

Jäsenemme mediaanipalkka eli keskimmäinen bruttokuukausiansio oli 5 560 euroa joulukuussa 2021. Edustajien mediaanipalkka on 4 400 euroa, päälliköiden 5 812 ja johtajien 7 600 euroa. Kymmenen prosenttia MMA:n jäsenistä tienaa yli 8 800 euroa kuukaudessa. Yli puolet jäsenistä työskentelee päällikkötehtävissä.

Ammattilaistemme tyypillisimpiä tehtävänimikkeitä ovat myyntipäällikkö, avainasiakaspäällikkö, myyntijohtaja, asiakkuuspäällikkö, myyntiedustaja, markkinointipäällikkö, markkinointijohtaja, markkinointisuunnittelija, markkinointikoordinaattori ja graafinen suunnittelija.

Alan ammattilaiset liikkuvat työnsä puolesta aktiivisesti ympäri Suomea. Heille kertyi vuonna 2021 keskimäärin yli 15 800 työajokilometriä. Työtä tehdään tyypillisesti asiakkaan luona, työantajan tiloissa, tien päällä ja hotelleissa.

Naisten suhteellinen osuus alalla nousee tasaisesti. Jäsenistömme sijaitsee ympäri Suomen, vaikkakin enemmistö sijoittuu Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle.

Lehtemme toimitus

Vastaava päätoimittaja ja -tuottaja: Juha Peltonen (juha.peltonen@media.fi)

Toimitus: Omnipress Oy (toimitus@mma.fi)

Julkaisija:

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Asemamiehenkatu 2, 9. krs
PL 11, 00521 Helsinki
info@mma.fi

Sykähdyttäviä tarinoita tosielämästä

Lehtemme sisältöjen laatu on meille tärkeä. Siksi nostamme tapetille ajankohtaisia aiheita ja merkittäviä tarinoita tosielämästä.

Onko sinulla vinkki lehtiartikkelimme aiheeksi? Laita rohkeasti viestiä osoitteeseen toimitus@mma.fi.