Myynti & Markkinointi -lehti

Haluatko pysyä kärryillä myynnin ja markkinoinnin alan polttavista aiheista? Vai haluaisitko mainostaa ostovoimaiselle ja innostuvalle kohderyhmälle? Olet oikeassa paikassa.

Myynti & Markkinointi on myynnin ja markkinoinnin alan painettu ammattilehti. Lehden sisältö rakentuu alaa koskevista ajankohtaisista aiheista, viimeisimmästä tutkimustiedosta, kiinnostavista henkilötarinoista sekä järjestömme uutisista. Lehteä lukee ostovoimainen ja aktiivinen yleisö. Printin lisäksi valikoituja artikkeleita julkaistaan verkkosivustollamme.

Jäsenemme saavat lehden kotiosoitteisiinsa neljä kertaa vuodessa. Lehteä pidetään kiinnostavana, asiantuntevana ja monipuolisena. Sen koetaan kohottavan myynnin ja markkinoinnin ammatillista imagoa. Lukijatutkimusten mukaan painetun lehden asema on vahva: 70 % pitää sitä melko tai erittäin tärkeänä viestintäkanavana.

Mainosta lehdessämme ja verkkosivuillamme

Yrityksesi tai organisaatiosi voi mainostaa Myynti & Markkinointi -lehdessämme kilpailukykyiseen hintaan. Tarjolla on painetun lehtemme lisäksi myös mainospaikkoja digitaalisissa kanavissamme, kuten uutiskirjeissämme, blogissamme ja suosituimmissa artikkeleissamme.

Sekä painetuissa että digitaalisissa kanavissamme tavoitat laajan, innostuvan ja ostovoimaisen yleisön. Tutustu mediakorttiimme ja ota yhteyttä, niin rakennamme juuri teille sopivan paketin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ilmoitusmyynnissä sinua palvelee Tanja Lukkarinen.

tanja.lukkarinen@media.fi | 040 529 3628

Lehtemme lukijat ovat ostovoimaisia

Lehtemme tavoittaa neljä kertaa vuodessa lähes 16 000 lukijaa. Jäsenistömme koostuu eri toimialoilla (mm. teollisuus, tukkukauppa, palveluala ja vähittäiskauppa) työskentelevistä myynnin, markkinoinnin ja oston alan ammattilaisista.

Alan ammattilaiset ovat ostovoimaisia kuluttajia. Jäsenten mediaanipalkka on 4 996 euroa kuukaudessa. Edustajien mediaanipalkka on 4 143 euroa, päälliköiden 5 480 euroa ja johtajien 7 100 euroa. Kymmenen prosenttia MMA:n jäsenistä tienaa yli 9 600 euroa kuukaudessa.

Yli puolet jäsenistä työskentelee päällikkötehtävissä. Alan ammattilaiset myös liikkuvat työnsä puolesta aktiivisesti ympäri Suomea. Heille kertyi vuonna 2022 keskimäärin yli 15 300 työajokilometriä. Työtä tehdään tyypillisesti asiakkaan luona, työantajan tiloissa, tien päällä ja hotelleissa.

Ammattilaistemme tyypillisimpiä tehtävänimikkeitä ovat myyntipäällikkö, avainasiakaspäällikkö, myyntijohtaja, asiakkuuspäällikkö, myyntiedustaja, markkinointipäällikkö, markkinointijohtaja, markkinointisuunnittelija, markkinointikoordinaattori ja graafinen suunnittelija.

Naisten suhteellinen osuus alalla nousee tasaisesti. Jäsenistömme sijaitsee ympäri Suomen, vaikkakin enemmistö sijoittuu Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle. Lisäksi 85 prosenttia myynti- ja markkinointialalla työskentelevistä on erittäin ylpeitä työstään.

Lehtemme toimitus

Vastaava päätoimittaja ja -tuottaja: Juha Peltonen (juha.peltonen@media.fi)

Toimitus: Omnipress Oy (toimitus@mma.fi)

Julkaisija:

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Asemamiehenkatu 2, 9. krs
PL 11, 00521 Helsinki
info@mma.fi

Sykähdyttäviä tarinoita tosielämästä

Lehtemme sisältöjen laatu on meille tärkeä. Siksi nostamme tapetille ajankohtaisia aiheita ja merkittäviä tarinoita tosielämästä.

Onko sinulla vinkki lehtiartikkelimme aiheeksi? Laita rohkeasti viestiä osoitteeseen toimitus@mma.fi.