Työpsykologiset testit

Otatko sinä huomioon omat vahvuutesi ja persoonallisuutesi piirteet urapäätöksiä tehdessäsi? Hyvä itsetuntemus on onnistuneen urasuunnittelun ensimmäinen askel. Työnhaussa omat todennetut vahvuudet ja potentiaali auttavat sinua sanoittamaan oman osaamisesi ja erottautumaan eduksesi.

Mazhr-palvelu perustuu omien todennettujen vahvuuksiesi ja taitojesi esille tuomiseen osaksi urasuunnittelua sekä työnhakua. Mazhr auttaa sinua kulkemaan oikeaan suuntaan.

Lunasta etusi ja onnistu työnhaussa

Tunnista vahvuutesi Mazhr:n työpsykologisilla testeillä ja todenna ne työnantajille. Tarjoamme jäsenellemme Mazhr:n kaksi työpsykologista testiä ilmaiseksi (normaalisti 89,90 euroa). Lunasta etusi Oma MMA:ssa!

Mazhr-palvelu oli jäsenillämme testikäytössä syksyllä 2020. Yli 70 % palvelua käyttäneistä jäsenistämme koki, että se oli hyödyllinen urakehityksen kannalta.

”Mielestäni todella hyvä lisä työpaikkaa hakiessa. Testit olivat hyviä ja tulokset todella osuvia. Antaa hyvän kuvan itselle siitä, mitkä ovat omat vahvuudet ja missä voisi vielä kehittyä.” – Jäsenpalaute uravalmennuksesta

Näin Mazhr-palvelu toimii

  1. Näytä ja jaa oma osaamisesi Mazhr-kortilla. Mazhr-kortti on digitaalinen CV, jonka avulla lisäät työmarkkina-arvoasi. Mazhr-kortilla voit näyttää testeillä todennetut omat vahvuutesi ja potentiaalisi. Rakenna Mazhr-kortista mieleisesi ja jaa se rekrytoijille ja verkostollesi.
  2. Tunnista potentiaalisi tekemällä Mazhr-testit. Aloituspaketti sisältää kaksi olennaista työpsykologista testiä: Persoonallisuus ja työkäyttäytyminen sekä Arvot ja motivaatio.
  3. Suunnittele uraasi Maz me -ominaisuuden avulla. Mazhr:n testitulosten avulla voit tunnistaa miten piirteesi ja ominaisuutesi sopivat Mazhr-palvelussa olevien tuhansien eri työtehtävien vaatimuksiin. Samasta osiosta löydät myös avoimia työpaikkoja. Voit jopa löytää kokonaan uuden suunnan urallesi!