Intellian palvelusta saat tietoja myös työnhaun tueksi

Intellian hakupalvelu

MMA:n jäsenenä sinulla on jäsenetuna käytössäsi Intellian hakupalvelu.  Se korvasi aiemmin käytössä olleen Fonectan numerohaun.  Intellia.fi -palvelusta voit hakea myös yritys-, päättäjä- ja tulostietoja, kun Fonecta tarjosi vain henkilöhakua.

– Esimerkiksi työnhakijan kannattaa käyttää Intellian hakupalvelua hyväkseen. Sen avulla voi etsiä oman alueen kasvuyrityksiä ja sitä kautta kohdentaa työnhakua niihin tai ainakin yrityksiin, joiden taloustiedot ovat vertailuryhmässään paremmasta päästä, vinkkaa MMA:n koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jouni Röksä.

– Hakupalvelusta voi tarkistaa oman yrityksen ja sen kilpailijoiden tulostiedot. Tätä tarkistusmahdollisuutta jäsenet ovat toivoneet.

– Jos työpaikkaa tarjoavan firman taloustiedot kulkevat positiiviseen suuntaan ja toimialan toiseen, on työpaikan hakeminen tuosta firmasta turvallisempaa kuin työpaikan vaihtaminen sellaiseen yritykseen, jossa tiedot näyttävät huonoilta.

Anna palautetta

Hakupalvelun käyttöönottovaiheessa ilmeni teknisiä ongelmia joillakin laitteilla, mutta nyt palvelun pitäisi toimia sujuvasti myös iPadilla ja iPhonella. 

Jotkut käyttäjät ovat antaneet palautetta hakutietojen paikkansapitämättömyydestä tai puuttumisesta. Aukkoja löytyy, eivätkä kaikki Intellia.fi-palvelun tiedot ole ajan tasalla. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Intellia päivittäisi tietojaan aktiivisesti.

MMA:lle on tärkeää, että jäsenetuna tarjottu palvelu toimii jäsenten toiveiden mukaan. Jos haluat antaa palautetta Intellian palvelusta, lähetä viestisi osoitteeseen info(at)mma.fi.

Miten Intellian hakuun pääsee

Valitse verkkosivujemme oikeasta yläkulmasta jäsensivut ja kirjaudu. Löydät heti avautuvasta valikkolaatikkonäkymästä pääsyn Intellian palveluun.