Puhelinpalvelussamme on ruuhkaa! Saat meihin parhaiten yhteyttä Oma MMA -palvelussa. T. MMA:n porukka

Nyt saat puhelinnumerot ja yhteystiedot Intelliasta

Henkilöiden ja yritysten puhelinnumerot sekä yhteystiedot saat nyt jäsenetuna Intelliasta.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsenet saavat nyt kaikki suomalaiset yritysten ja yksityishenkilöiden julkiset puhelinnumerot Intellia.fi-palvelusta.

Jäsenelle Intellian palvelu tarjoaa myös kaikkien suomalaisten yritysten yhteystiedot, keskeiset päättäjä- ja konsernirakennetiedot sekä talousluvut. Saatavilla on myös yritysten suppea talousraportti, josta löytyvät yritystä koskevat mahdolliset julkiset maksuhäiriötiedot. Puhelimitse maksuhäiriötietoja ei enää välitetä.

MMA:n jäsenenä voit tehdä kuukausittain sata Intellian hakua maksutta. Kokeile heti.

Vain MMA:n jäsenille tarkoitettuun Intellian palveluun ja hakuihin pääset kirjautumalla jäsentietokortillesi ja valitsemalla osion ”Palvelut”.

Uusi Intellian yhteystietopalvelu korvaa aikaisemman Fonecta.fi-palvelun

Haluatko käyttöösi laajemman palvelun?

Halutessasi Intellia.fi-palvelun yrityksesi käyttöön kaikilla kohderyhmä- yms. ominaisuuksilla, tilaa tunnukset tai ota yhteyttä puhelimitse 09 6159 3340. Lisätietoja Intellia.fi palvelusta saat Marianne Sundströmiltä, marianne.sundstrom@intellia.fi tai 040 727 0539.

Mikä on Intellia?

Intellia tuottaa laadukasta ja monipuolista asiakastietoa myyntiin, markkinointiin ja asiakasriskien hallintaan. Lisäksi Intellia tuottaa laadukkaita liidejä. Asiakastiedon tehokkaaseen hyödyntämiseen yritys tarjoaa markkinoiden helppokäyttöisimmät online-työkalut. Asiakkaille apu asiakastietotarpeisiin liittyvissä asioissa löytyy myös ”avaimet käteen” periaatteella.

Intellian laadukkaat ja monipuoliset kontaktirekisterit auttavat tavoittamaan yrityksen myynnin ja markkinoinnin kannalta tärkeimmät kohderyhmät.

Intellia on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML:n jäsen ja Asiakkuusmarkkinointiliiton ylläpitämien markkinointikieltorekistereiden (kirjerobinson ja telerobinson) virallinen jälleenmyyjä.

”Me Intellialaiset olemme toimineet tietopalveluiden ja asiakkuusmarkkinoinnin palveluiden ammattilaisina vuodesta 2000 ja tarjoamme mielellämme asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille millaista asiakastietoa tai myynnin apua tarvitset.”