Uusi jäsenetu: Alma Talent Seduo -koulutuspalvelu kulkee aina mukanasi

MMA:n jäsenet voivat vuoden 2022 alusta opiskella yksittäisiä kursseja tai suorittaa kokonaisia sertifikaatteja joustavasti omaan tahtiin Alma Talent Seduo -koulutuspalvelussa. Seduo on digitaalinen oppimisympäristö osaamisen monipuoliseen kehittämiseen.

Seduossa valmentajina toimivat alansa parhaat asiantuntijat. Lisäksi koulutusaiheet vastaavat tulevaisuuden osaamistarpeita ja laadukkaat videosisällöt ylläpitävät ja syventävät myyjien ja markkinoijien ammatillista asiantuntijuutta.

Joka viikko uutta opiskeltavaa

Koulutusalustaan lisätään uusia koulutuksia viikoittain, joten palvelusta löytyy aina uutta opiskeltavaa. Kaikkiaan palvelusta voi valita kiinnostavia koulutuksia yli 200 koulutuksen valikoimasta.

Yksittäisten koulutusten lisäksi palvelussa voi suorittaa sertifikaatteja, joihin on koottu ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä opintokokonaisuuksia eri näkökulmista. Palvelu myös kannustaa ja muistuttaa opintojen etenemisestä, jotta opiskelija pääsee tavoitteisiinsa eikä jää ilman tärkeitä uutisia tai tapahtumia.

Opiskele joustavasti missä ja milloin vain

Seduossa voi opiskella mobiilissa, verkossa tai offlinessa – ajasta ja paikasta riippumattomasti. Helppokäyttöinen ja ketterä mobiilisovellus kulkee joustavasti mukana kaikkialla. Opiskelun voi aloittaa tietokoneella ja jatkaa mobiilissa. Mobiilisovelluksessa voi myös ladata koulutuksia omalle laitteelle, jolloin opiskelu onnistuu offline-tilassa.

Sovellus ja Seduo-koulutuspalvelusivusto ovat yhteydessä toisiinsa, joten opiskelua voi jatkaa aina siitä, mihin jäi. Seduo toimii siis yhtä näppärästi kuin esimerkiksi suoratoistopalvelu Netflix.

Koulutuskokonaisuudet on pilkottu eri mittaisiin osioihin, mikä tekee uusien asioiden opiskelusta helppoa ja tehokasta. Opiskelun voi myös palastella pienempiin osioihin – ne voi aloittaa, keskeyttää, kerrata tai vaikkapa skipata, jos siltä tuntuu. Palvelussa voi siis opiskella täysin omassa tahdissa.

Alma Talent Seduo pähkinänkuoressa

  • Kattava valikoima myynnin ja markkinoinnin koulutuksia, joilla voit syventää omaa asiantuntijuuttasi.
  • Räätälöidyt sertifikaatit antavat työkaluja muun muassa tulokselliseen myyntityöhön. Sertifikaatit sopivat sekä esihenkilöille että asiantuntijoille.
  • Rajaton käyttöoikeus: Lisenssillä saat kaiken koulutussisällön käyttöösi ja voit opiskella kaikkia sinua kiinnostavia aiheita – juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
  • Joustavaa opiskelua: Voit opiskella verkossa, offlinessa tai mobiilisovelluksessa.
  • Joka viikko uusia koulutuksia: Palvelun koulutusvalikoima kasvaa jatkuvasti, jotta sinulle löytyisi aina uutta opiskeltavaa. 

Aloita opiskelu heti tammikuussa

Tarjoamme jäsenillemme rajatun määrän lisenssejä Seduo-koulutuspalveluun. Ilmoittaudu heti, niin varmistat paikkasi ja voit aloittaa opiskelut saman tien. Ilmoittautumisessa tarvitset käyttöösi koodin, jonka löydät Oma MMA:sta.