Uuden ajan etujärjestö

Luomme jäsentemme kanssa menestystä ja hyvinvointia. Tarjoamme heidän työelämänsä tueksi räätälöidyt asiantuntijapalvelut ja koulutukset.

Kanssamme pääset osaksi myynnin ja markkinoinnin yhteisöä, jossa on ilo kasvaa!

Katso, mitä jäsenemme sanovat MMA-heimosta

Eväät menestykseen ja hyvinvointiin

Jokaisella myynnin ja markkinoinnin ammattilaisella pitäisi olla mahdollisuus kukoistaa työelämässä itseään puhuttelevalla tavalla. Siksi me olemme täällä: tarjoamme ammatillisen kasvusi vauhdittajaksi palveluita ja etuja, jotka on suunniteltu juuri meidän alamme tarpeisiin.

Työttömyysturva

Työttömyyskassamme KOKO turvaa taloutesi, jos työsuhteesi päättyy tai sinut lomautetaan. Kassan jäsenyys sisältyy työsuhteisen MMA:n jäsenen jäsenmaksuun.

Lue lisää ›

Alan paras lakipalvelu

Juristimme ovat tukenasi ja auttavat tarpeen tullen oikeudenkäyntiin asti. Jyrkin tapaan voit tarkastuttaa esimerkiksi työsopparisi ja varmistaa, että teet etujesi mukaisen diilin.

Lue lisää ›

Koulutukset ja tapahtumat

Ammattitaitosi pysyy terässä, kun hyödynnät Anniinankin suosittelemia koulutuksiamme. Monipuolinen tarjontamme on rakennettu myynnin ja markkinoinnin tekijöiden tarpeisiin.

Lue lisää ›

Uravalmennus- ja palvelut

Onko tavoitteenasi olla myyntitykki tai markkinointimaagikko? Olemme täällä sinua varten. Saat meiltä muun muassa tutkimustietoon pohjautuvaa palkkaneuvontaa ja uravalmennusta.

Tutustu palveluihin ›

Vakuutus- ja pankkiedut

Jäsenyyteemme on talouden ja elämän turvaa monella tasolla: siihen kuuluu useita vakuutuksia sekä alennuksia henkivakuutuksista, lainakuluista ja sijoituspalveluista.

Lue lisää ›

Lomahuoneistot

Tässäpä etu, jolla pidät huolta myös palautumisestasi! Jäsenenämme lomailet edullisemmin, sillä kauttamme voit vuokrata lomahuoneistoja ympäri Suomen. Kutsuuko jo Kuusamo?

Lue lisää ›

Ja paljon muita etuja

Etulistamme sen kuin vain jatkuu! Hyödyt lukuisista vaihtuvista alennuksistamme sekä esimerkiksi akavalaisten jäsenetujen laajasta tarjonnasta.

Muut edut ›

Kampanjatarjouksemme sinulle

Olemme paras etujärjestö myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Meitä yhdistää palo alojemme edistämiseen – koulutustaustasta riippumatta

Uudet jäsenemme saavat jäsenyytemme nyt vain 20 eurolla kuukaudessa, joten tartu diiliin ja tule mukaan yhteisöömme!

Liity nyt

20 €

Maksat työsuhteisen jäsenyydestämme koko loppuvuoden vain 20 euroa kuukaudessa.

Etsi sinulle sopiva jäsenyys täältä ››

Mun MMA

Pyysimme Jesseä, Katariinaa ja Raakelia kertomaan, mikä MMA:ssa on heille tärkeintä.

”Mulle ykkösetuja ovat webinaarit ja tapahtumat, joista olen saanut tosi hyviä vinkkejä alamme huippunimiltä. Ne kokoavat yhteen myynnin ja markkinoinnin kovat ammattilaiset, joiden kanssa pääsen verkostoitumaan.”

Jesse Paunonen

Asiakkuuspäällikkö

”Minut yllätti se, miten iso joukko meitä MMA:ssa on. Yhdessä voimme vaikuttaa tähän alaan, tehdä asioita toisin ja nostaa alan arvostusta. Se on kiehtova mahdollisuus.”

Raakel Koittola

Markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja

”Jokainen voi rakentaa eduista sopivan kokonaisuuden ja luottaa siihen, että kehitymme myynnin ja markkinoinnin muutoksessa. Joku voi ajatella työttömyyskassan riittävän, mutta huomaakin, että uravalmennus tarjoaa yhtä lailla tukea tulevaisuuteen.”

Katariina Haapanen

Markkinointipäällikkö, MMA:n varapuheenjohtaja

Jäikö jotain mielen päälle?

Jäikö jokin seikka vielä askarruttamaan? Lähetä meille viestiä, niin voimme jutskata lisää.

Kun kirjoitat kenttiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi, loput viestikentät tulevat näkyville.