Uuden ajan etujärjestö

Luomme jäsentemme kanssa menestystä ja hyvinvointia. Tarjoamme heidän työelämänsä tueksi räätälöidyt asiantuntijapalvelut ja koulutukset.

Kanssamme pääset osaksi myynnin ja markkinoinnin yhteisöä, jossa on ilo kasvaa!

Jäsenemme kertovat: miksi MMA:n jäsenyys kannattaa?

Eväät menestykseen ja hyvinvointiin

Jokaisella myynnin ja markkinoinnin ammattilaisella pitäisi olla mahdollisuus kukoistaa työelämässä itseään puhuttelevalla tavalla. Siksi me olemme täällä: tarjoamme ammatillisen kasvusi vauhdittajaksi palveluita ja etuja, jotka on suunniteltu juuri meidän alamme tarpeisiin.

Työttömyysturva

Työttömyyskassamme KOKO turvaa taloutesi, jos työsuhteesi päättyy tai sinut lomautetaan. Kassan jäsenyys sisältyy työsuhteisen MMA:n jäsenen jäsenmaksuun.

Lue lisää ›

Alan paras lakipalvelu

Juristimme ovat tukenasi ja auttavat tarpeen tullen oikeudenkäyntiin asti. Jyrkin tapaan voit tarkastuttaa esimerkiksi työsopparisi ja varmistaa, että teet etujesi mukaisen diilin.

Lue lisää ›

Koulutukset ja tapahtumat

Ammattitaitosi pysyy terässä, kun hyödynnät Anniinankin suosittelemia koulutuksiamme. Monipuolinen tarjontamme on rakennettu myynnin ja markkinoinnin tekijöiden tarpeisiin.

Lue lisää ›

Uravalmennus- ja palvelut

Onko tavoitteenasi olla myyntitykki tai markkinointimaagikko? Olemme täällä sinua varten. Saat meiltä muun muassa tutkimustietoon pohjautuvaa palkkaneuvontaa ja uravalmennusta.

Tutustu palveluihin ›

Vakuutus- ja pankkiedut

Jäsenyyteemme on talouden ja elämän turvaa monella tasolla: siihen kuuluu useita vakuutuksia sekä alennuksia henkivakuutuksista, lainakuluista ja sijoituspalveluista.

Lue lisää ›

Lomahuoneistot

Tässäpä etu, jolla pidät huolta myös palautumisestasi! Jäsenenämme lomailet edullisemmin, sillä kauttamme voit vuokrata lomahuoneistoja ympäri Suomen. Kutsuuko jo Kuusamo?

Lue lisää ›

Ja paljon muita etuja

Etulistamme sen kuin vain jatkuu! Hyödyt lukuisista vaihtuvista alennuksistamme sekä esimerkiksi akavalaisten jäsenetujen laajasta tarjonnasta.

Muut edut ›

Kampanjatarjouksemme sinulle

Olemme paras etujärjestö myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Meitä yhdistää palo alojemme edistämiseen – koulutustaustasta riippumatta.

Uudet jäsenemme saavat jäsenyytemme nyt vain 20 eurolla kuukaudessa, joten tartu diiliin ja tule mukaan yhteisöömme!

Liity nyt

20 €

Maksat työsuhteisen jäsenyydestämme koko loppuvuoden vain 20 euroa kuukaudessa.

Etsi sinulle sopiva jäsenyys täältä ››

Mun MMA

Pyysimme Pihlaa, Heliä ja Jyriä kertomaan, mikä MMA:ssa on heille merkityksellisintä.

”On melkein elinehto kehittää itseään ja omaa ammattitaitoaan vastaamaan nykytyöelämän tarpeita. Toimiva keino siihen ovat MMA:n koulutukset, joista itselläni on rehellisesti sanottuna vain pelkkää hyvää sanottavaa.”

Pihla Salminen

Myyntipäällikkö

”Mistään muualta en saisi näin hyvää koulutusta just myynnin ja markkinoinnin tekijöille. Kun avaan koulutuskalenterin, niin kauhistelen ainoastaan, että miten ehdin näihin kaikkiin. Ihan kuin olisin päässyt karkkikauppaan.”

Heli Airas

Kiinteistönvälittäjä

”Kierrätän aina työsopimukseni MMA:n lakipalvelun kautta. Jäsenyydellä saa etuja sekä kontakteja, joita ei voi rahalla mitata. Se on paljon enemmän kuin pelkkä työttömyysturva.”

Jyri Järvinen

Myyntipäällikkö

Jäikö jotain mielen päälle?

Jäikö jokin seikka vielä askarruttamaan? Lähetä meille viestiä, niin voimme jutskata lisää.

Kun kirjoitat kenttiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi, loput viestikentät tulevat näkyville.